Vollmax - Magazin online HVAC/R


1) Comanda telefonica sau prin e-mail:

     Tel: 031 43 75 75 / 0747 701 600

     E-mail: comenzi@ vollmax.ro

2) Cumpara acum:

   Dupa ce ati ales produsul dorit trebuie sa apasati butonul " Cumpara acum". Veti fi redirectionat catre "Cosul de cumparaturi" unde aveti posibilitatea sa va actualizati cantitatea produselor adaugate sau sa continuati cumparaturile. In final, trebuie apasat butonul "Spre finalizarea comenzii" care va redirectioneaza catre un formular in care trebuiesc introduse datele de facturare si de livrare. Dupa ce comanda a fost finalizata prin apasarea butonului " Finalizeaza comanda", asteptati telefonul operatorilor nostri pentru a putea confirma comanda dumneavoastra.

        2.1)  Persoana fizica fara autentificare

  Daca doriti sa faceti o comanda online ca persoana fizica si nu doriti sa va inregistrati datele in baza noastra de date, trebuie sa urmati pasii ca in imaginile urmatoare si sa completati campurile cu datele de facturare si de livrare la care doriti sa se emita factura


       2.2)  Persoana juridica fara autentificare

In cazul in care doriti emiterea facturii ca persoana juridica, la "Detalii livrare comanda" trebuie sa bifati butonul de "Persoana juridica" si dedesubt vor aparea campurile necesare introducerii datelor de facturare.

Completati apoi campurile necesare facturarii si adresa de livrare, alegeti o metoda de livrare (prin intermediul Fan Courier sau cu ridicare persoanala de la sediul Vollmax Distribution), alegeti o metoda de plata (Ramburs, Numerar sau Ordin de plata) si apasati butonul "Finalizeaza comanda"


       2.3)  Persoana fizica/juridica cu autentificare

In cazul in care doriti sa faceti o comanda online si ati ajuns pe " Cosul de cumparaturi" fara sa fiti autentificat trebuie sa dati click pe " Click aici pentru a va autentifica" si in fereastra care se deschide  sa introduceti username-ul si parola dumneavoastra. In final apasati butonul "Log In". Dupa autentificare, la pasul nr. 1 numit " Detalii livrare comanda" puteti selecta una dintre adresele dumneavoastra inregistrate in baza noastra de date. Daca doriti ca produsul dumneavoastra sa fie livrat la o alta adresa decat cele existente alegeti optiunea "Adresa noua" si completati campurile care va sunt solicitate. Aveti optiunea sa salvati si acesta adresa de livrare daca bifati "Salveaza in Agenda".


De ce sa imi salvez adresele in agenda?

Aceasta optiune nu face altceva decat sa tina minte adresele pe care dumneavoastra ati mai facut comenzi anterioare. In cazul in care, pe viitor, doriti sa faceti o alta comanda la una din adresele salvate nu mai trebuie sa pierdeti timpul cu introducerea datelor referitoare la adresa ci trebuie doar sa selectati adresa repesctiva din lista de adrese.


3) Comanda rapida:

Aceasta optiune  va permite sa comandati un singur produs direct din pagina de prezentare a acestuia. In fereastra pop-up care se deschide trebuie sa completati datele dumneavoastra de contact pentru ca unul dintre operatorii nostri  sa poata lua legatura cu dumneavoastra. In cazul in care doriti sa comandati mai multe produse trebuie sa realizati comanda alegand butonul "Cumpara acum".