Vollmax - Magazin online HVAC/R

Aer conditionat rezidential de perete

Articole 1 pina la 32 din 178 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

pe pagina

Articole 1 pina la 32 din 178 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

pe pagina

Vollmax va ofera o gama diversificata de aparate de climatizare fixe, aparate de aer conditionat montate pe perete sau pompe de caldura. Pompele de climatizare cu pompa de caldura pot raci o camera in timpul verii, dar pot si inversa ciclul de functionare pentru a asigura incalzirea in timpul iernii.  

 Categorii de aer conditionat rezidential split de perete:

•  Mono-split (camera unica): aceasta consta intr-o singura unitate interioara conectata la o singura unitate exterioara.

•  Multi-Split (camere multiple): acestea constau dintr-un numar de unitati interioare conectate la o singura unitate interioara.

•  Fara unitate exterioara: unitatile interioare si exterioare sunt combinate intr-o singura unitate si numai prizele de admisie si evacuare a aerului sunt vizibile in exterior.

Fiecare produs din categoria Aer conditionat split de perete vine insotit de certificatul de Garantie. In cazul in care nu gasiti produsul dorit, ne puteti contacta, accesand sectiunea contact. Echipa noastra este tot timpul gata sa va ofere consultanta gratuita si sa va raspunda la toate intrebarile.