Vollmax - Magazin online HVAC/R

Aer conditionat portabil - mobil

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina

Daca locuinta dvs. nu are aer conditionat central, nu trebuie sa va asigurati ca utilizati ventilatoare sau AC-uri montate pe ferestre pentru a va mentine la racoare. Pentru aceasta situatie, exista aparatele de aer conditionat portabile ce pot fi deplasate de la o camera la alta, dar necesita utilizarea unui furtun de evacuare care este ventilat in mod obisnuit printr-o fereastra. De asemenea, exista si racitoarele cu evaporare care nu utilizeaza un compresor sau necesita un furtun de ventilare, dar sunt cele mai eficiente in climatul cald uscat si cu ferestrele de camera deschise.

Aer conditionat rezidential mobil – garantie si consultanta tehnica

Magazinul online Vollmax va pune la dispozitie cele mai bune aparate de aer conditionat rezidentiale mobile, provenite de la producatori renumiti in domeniu. Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati. Beneficiati de consultanta gratuita.

Pentru ca satisfactia absoluta a clientului este obiectivul nostru principal, fiecare produs este insotit de certificatul de garantie si de instructiunile de utilizare. Pentru orice nelamurire ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau numerele de telefon si un membru al echipei noastre va fi mereu gata sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie!