Vollmax - Magazin online HVAC/R

Aer conditionat multisplit - Gree

Cumpara dupa
In prezent cumperi in functie de:
  1. Producator: Gree

8 Articol(e)

pe pagina

8 Articol(e)

pe pagina

Sistemele de climatizare split si multisplit de la Vollmax ofera performante superioare, eficienta energetica si confort in solutii elegante, conforme cu toate spatiile interioare si stilul de viata. O gama larga de produse utilizeaza cele mai noi tehnologii din domeniu, pentru reducerea costurilor si a impactului asupra mediului. 

Sisteme de aer conditionat Multi Split - avantaje:

- Conecteaza pana la cinci unitati interioare la o singura unitate exterioara.

- Instaleaza un sistem complet de aer conditionat pentru spatiile interioare cu mai multe zone, fara a fi nevoie de conducte.

- Ofera un control individual asupra setarilor pentru temperatura camerei.

- Permite combinarea unitatilor interioare de diferite stiluri si capacitati intr-un singur sistem pentru solutii personalizate unice pentru fiecare setare rezidentiala. Magazinul online Vollmax comercializeaza aparate de aer conditionat provenite de la producatori renumiti in acest segment de piata, care vin insotite de garantie si instructiuni pentru montaj si utilizare. Pentru orice nelamuriri si intrebari referitoare la produsele si politica Vollmax, ne puteti contacta fie pe mail, utilizand formularul de contact, fie apeland unul din numerele de telefon existente pe site.