Vollmax - Magazin online HVAC/R

Aer conditionat pentru locuinte si birouri

Articole 1 pina la 32 din 287 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

pe pagina

Articole 1 pina la 32 din 287 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

pe pagina

Aerul conditionat este un lux necesar. De mii de ani inainte de inventarea instalatiei de aer conditionat in 1902, oamenii au supravietuit caldurii si umiditatii ridicate prin construirea de adaposturi de protectie si limitarea activitatii lor in cele mai calde vremuri ale anului. Aerul conditionat ne pune in controlul confortului si ne elibereaza de disconfortul, riscul si incertitudinea vremii.

Aer conditionat rezidential – usor de inclus in arhitectura oricarei locuinte

Disponibilitatea aerului conditionat permite arhitectilor sa ia in considerare geometrii cladirilor care nu au fost posibile atunci cand a fost critic ca toata lumea sa fie asezata langa o fereastra. Acest lucru permite placi de podea mai mari care sa incurajeze colaborarea si sa permita densitatea ridicata a oraselor noastre moderne. Vollmax va ofera cele mai bune solutii de aer conditionat.

Daca in categoria Aer conditionat rezidential nu gasiti produsul de care aveti nevoie, ne puteti contacta la unul din numerele de telefon sau utilizand formularul de contact si veti beneficia de consultata gratuita din partea echipei noastre!