Vollmax - Magazin online HVAC/R

Aer conditionat industrial chiller

Cumpara dupa
In prezent cumperi in functie de:
  1. Putere absorbita (kW): 368

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina

Forjate in conditii dure in intreaga lume, racitoarele de aer de la Vollmax asigura o calitate ridicata, eficienta functionarii si economisire de energie. Este posibila folosirea acestora in diferite aplicatii, inclusiv aplicatii de climatizare, in racirea proceselor de tip industrial si in sistemele de distributie a energiei termice, la scara mare.

Aer conditionat industrial chiller – avantaje.

Avantaje:

-  Gama extinsa de produse

Modelul optim poate fi selectat dintr-o gama extinsa de produse pentru facilitati de dimensiuni medii si mari pentru a fi utilizate intr-o varietate de aplicatii.  

Versatilitate.

Produsele de la Vollmax ofera eficienta energetica intr-o gama larga de aplicatii de racire a proceselor, cu o gama cuprinzatoare de capacitati pentru toate conditiile si cerintele de racire.

Economii de energie si costuri

Folosind cea mai recenta tehnologie, cei mai buni producatori din domeniu, au reusit sa obtina o eficienta ridicata in ceea ce priveste eficienta si economisirea energiei pentru o performanta remarcabila de economisire a costurilor. 

Functionalitate ridicata

Cu o atentie meticuloasa pentru reglarea fina a fiecarei fete de functionare, sistemele noastre ofera o eficienta ridicata pentru performante de neegalat si functionare economica.